Advies en ondersteuning

Building & Climate Service B.V heeft specialisten met brede kennis en deskundigheid. Of het nu gaat om advies, programmering, in bedrijf stellen of service. Onze specialisten staan klaar voor u.

home_energy_feature_3

Specialist

Building & Climate Service B.V wil door de markt herkend worden als specialist op het gebied van integrale oplossingen voor gebouwen. Wij geven advies op het gebied van installatiebeheer, gebouwbeheer, beheer op afstand, verlichtingssystemen en bewaking- /toegangscontrole systemen. Op basis van onze ervaring en knowhow hebben wij partner overeenkomsten met een aantal vaste leveranciers: EasyIO en Honeywell.

home_energy_feature_2

Advies en ondersteuning

Of het nu gaat om renovaties, totaalsystemen, gefaseerde projecten, periodiek onderhoud, Building & Climate Service B.V kan u verder helpen. Installatiebedrijven kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het realiseren van projecten.

home_energy_feature_1

Budgettering

Adviseurs kunnen bij ons terecht voor input bij het maken van budgettering. Ook kunnen wij als technische totaal oplosser toegevoegde waarde leveren aan gemeenten, overheidsinstellingen en gezondheidszorg etc..