Beheer door BCS

Het beheer van uw klimaatinstallatie in veilige handen

home_energy_feature_1

Proactief beheer

BCS beheert proactief! Onze systemen zijn gekoppeld aan de systemen van de beheerde objecten. Zo kunnen wij op afstand de status van uw installatie proactief monitoren. .

home_energy_feature_2

Proactieve storingsoplossing

Door de koppeling met uw installatie krijgen wij realtime meldingen van eventuele storingen in uw installatie. Proactief beheer! Wij wachten dus niet op uw melding, wij signaleren mogelijke problemen direct en zorgen voor accurate storingsoplossing door een van onze medewerkers bij u op lokatie.

home_energy_feature_3

Rapportage

Wij rapporteren periodiek over de status van uw installatie. Daarnaast rapporteren wij over uw verbruik, eventuele storingen, en gebruikerscomfort op basis van vooraf gedefinieerde parameters.
parallax background

Onderhoud en beheer

Proactief beheer

Het doel van onderhoud en beheer is het ontzorgen en uw installaties te laten functioneren zoals deze bedoeld zijn. Wij gaan zelfs nog een stap verder dan alleen onderhoud en beheer.
Bij onderhoud zullen we alle gebouw-gebonden installaties onderhouden zoals dit door de fabrikant voorgeschreven is. Het vervangen van onderhoudsmaterialen zoals filters, snaren, ontsteek- en ionisatiepennen zijn bij ons altijd inbegrepen. Tevens doen wij altijd een functionele test, zodat we er zeker van zijn dat alles functioneert zoals dit bedoeld is.

Voor beheer hebben wij 24-uurs diensten, en monitoren en bewaken wij de systemen bij calamiteiten. Eventuele storingen worden altijd direct gemeld naar onze email, zodat wij in de meeste gevallen de problemen al opgelost hebben waarbij de klant er niets van merkt.

Daarnaast analyseren wij regelmatig de processen zodat we het energieverbruik altijd afstemmen op het gebruik van uw pand. Waar nodig zullen wij processen bijsturen zonder dat u of uw klant dat merkt. Hiermee onderscheiden wij ons van het reguliere onderhoud.